Training voor bedrijven

Even voorstellen...

Mijn naam is Kai Benneker. Ik ben gestart als personal trainer, omdat ik het ontzettend leuk vind om met mensen te werken en mensen te helpen bij het behalen van hun doel, ongeacht het doel.

Ik heb mijzelf 5 jaar lang geschoold om te komen waar ik nu sta, ik blijf mijzelf ontwikkelen om het beste uit mijzelf te halen en om het beste uit de mensen te halen. Jong, oud, individu of groepen, ik grijp elke uitdaging aan!

Ik houd mij vooral veel bezig met personal training en online coaching, maar wat ik nog meer heel leuk vind om te doen is lesgeven aan groepen. Hieronder valt dus ook bedrijven fitness. Bij een 1 uur durende training haal ik het maximale uit de sporters en zorg ik dat de jouw werknemers vitaler worden doormiddel van beweging.

Sporten met collega's zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer. Het bevordert je prestaties, verlaagt je stressniveau en is uiteraard goed voor je gezondheid.

Ben jij gëintresseerd of heb je interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact op en wie weet ga ik de gezondheid binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen!

Laat gegevens hier achter voor bedrijven fitness!